logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
15mei 2014

Workshop e-books lenen in Numansdorp

Donderdag 15 mei 2014, van 10:30 uur tot 12:00 uur.

De Bibliotheek is allang niet meer de plek waar alleen boeken, films en tijdschriften worden uitgeleend. De Bibliotheek Hoeksche Waard biedt veel meer services, zoals tabletcafés, leesterrassen, workshops, luisterboeken etc.

Bibliotheekleden kunnen ook e-books lenen via het e-bookplatform. Om het gebruikersgemak te vergroten organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard informatie workshops met tips en trucs voor het gemakkelijk lenen van e-books. Mediacoach Lisette van Straaten neemt de deelnemers stap voor stap mee in de wereld van ebooks.

Aan de orde komen onder meer het aanmaken van een account bij het ebookplatform en het zoeken en binnenhalen van e-books op een e-reader, laptop/pc of tablet. De deelnemers krijgen veel achtergrondinformatie om thuis zelf aan de slag te gaan met het lenen van e-books.

De workshops zijn gratis toegankelijk met een bibliotheekabonnement maar aanmelden is verplicht. Inschrijven kan bij de Bibliotheek in de buurt of via het aanmeldformulier op www.debhw.nl. Wegens het beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht.

De workshops vinden plaats op:

  • Dinsdagavond 13 mei 18.30 – 20.00 uur in de Bibliotheek in Strijen
  • Donderdagochtend 15 mei 10.30 – 12.00 uur in de Bibliotheek in Numansdorp
  • Donderdagmiddag 15 mei 15.30 – 17.00 uur in de Bibliotheek in Oud-Beijerland

Zie ook de website: www.bibliotheekhoekschewaard.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!