logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
16apr 2014

Cursus Zeven dingen waar je veel aan hebt

Woensdag 16 april 2014, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Numansdorp - Bloggen, Twitter, Facebook, YouTube, Picasa, Google. Wie er nooit van heeft gehoord, moet wel onder een steen geleefd hebben. Maar ermee werken, eruit halen wat erin zit: dát is een ander verhaal.

Voor iedereen die hier meer van wil weten. De Bibliotheek Hoeksche Waard helpt u op weg middels de cursus 7Dingen

Centraal in 7Dingen staan de woorden SPELEN, ONTDEKKEN en PLEZIER. De gedachte achter dit leerprogramma is, dat deelnemers door met deze drie woorden in hun achterhoofd naar de Dingen te kijken, op een open manier leren en sneller doorgronden waar het om draait.

Bekijk de theorie op uw eigen manier, lees kris-kras door de tekst, speel met Web 2.0 websites, klik rond, kijk verder, wordt nieuwsgierig en vooral ...maak plezier!

De 7 Dingen die tijdens de cursus aan bod komen zijn: Bloggen, Startpagina, Foto en video, Wijs met media, Sociale netwerken, Twitter, Media online.

De cursus wordt gegeven in Bibliotheek Numansdorp (Wethouder van der Veldenweg 3) |16 april: startbijeenkomst | 28 mei: tussenbijeenkomst | 16 juli: eindbijeenkomst + uitreiking certificaat

Alle drie de bijeenkomsten zijn van 10:00 tot 12:00 uur. Inloop vanaf 9:45 uur. De data van de huiswerkbegeleiding worden tijdens de startbijeenkomst bekend gemaakt.

7Dingen heeft een eigen website. De leidraad van de cursus is die website en een Facebookgroep. De Bibliotheek Hoeksche Waard geeft gegarandeerd feedback op deze Facebookgroep. Doordat er over en weer gereageerd wordt op de berichten op Facebook, leren deelnemers van elkaar. Natuurlijk is er ook persoonlijke begeleiding.

De cursus kost € 40,00 voor leden en € 50,00 voor niet-leden. Dat is inclusief 3 bijeenkomsten (consumpties gratis), toegang tot 2 huiswerkbijeenkomsten, individuele begeleiding door de coach (reacties op en hulp bij de opdrachten) en een certificaat.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar lvstraaten@debhw.nl onder vermelding van '7Dingen', naam en telefoonnummer.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!