logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Dagtocht Historische vereniging 's-Gravendeel'
12apr 2014

Dagtocht Historische vereniging 's-Gravendeel

Zaterdag 12 april 2014, van 08:45 uur tot 20:00 uur.

Graag nodigen we leden en belangstellenden uit om op zaterdag 12 april 2014 mee te gaan met het jaarlijkse reisje van de Historische Vereniging ’s-Gravendeel. Wij bezoeken dan het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk en brengen een bezoek aan het mooie historische Zierikzee.

We vertrekken om 08.45 uur met de bus vanaf de parkeerplaats bij het voormalige gemeentehuis aan de Smidsweg en gaan dan richting Ouwerkerk, om daar het Watersnoodmuseum te bezoeken. Entree, koffie met een verrassing en een inleiding zijn allemaal inbegrepen in de kosten van de reis.

Na de indrukken die we daar zeker op zullen doen, vertrekken we rond 12.30 uur richting Zierikzee. Hier krijgt een ieder de gelegenheid om voor eigen rekening te lunchen en kunnen dus variëren van zelf meegenomen boterhammen tot en met een luxe driegangenlunch.

Om 14.30 uur staan er twee stadsgidsen klaar, om ons mee te nemen voor een wandeling langs de bezienswaardigheden van Zierikzee.

Rond 16.30 uur vertrekt de bus richting Middelharnis, waar we gezamenlijk het diner gebruiken. Ook het diner is bij de reis inbegrepen.

Uiteindelijk zijn we dan rond 20.00 uur weer in ’s-Gravendeel.

De kosten van deze dagtocht, inclusief bovengenoemde activiteiten, exclusief lunch, zijn € 55,- per persoon.

Er kunnen maximaal 50 personen mee. Daarna zullen we u op een reservelijst plaatsen.

U kunt zich schriftelijk of per e-mail (en dus niet telefonisch) vóór 15 maart aanmelden op jtuk@doeksen.nl of Dagpauwoog 25 in ’s-Gravendeel. “onder vermelding van uw naam, aantal personen, adres en telefoonnummer en de menukeuze, vlees of vis of vegetarisch”.

Het te betalen bedrag van € 55,- p.p. dient u zelf na uw aanmelding over te maken aan de penningmeester op banknummer NL24INGB0008979654 van de Historische Vereniging ’s-Gravendeel, onder vermelding van uw straatnaam en het woord “reis”.

Teruggave van de reissom, bij annulering, is helaas niet meer mogelijk i.v.m. de vaste begrote kosten. Indien u door omstandigheden verhinderd bent, kunnen we u wel personen van de reservelijst doorgeven waarmee u het bedrag kunt verrekenen.

Als u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u contact opnemen met Mieke van Putten (Tel. 0653801417)

Uiterlijk 2 weken voor de dagtocht kunt u van ons een bevestiging tegemoet zien. Hopelijk tot ziens.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Historische vereniging 's-Gravendeel
Website:http://www.seuterhistorie.nl


Deel dit bericht met je vrienden!