logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Concert met LA the Voices'
05apr 2014

Concert met LA the Voices

Zaterdag 5 april 2014 vanaf 19:30 uur.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert het comité "Trek de Pont" in samenwerking met de "Stichting Inspire2LiveMusic" een concert voor de bestrijding van kanker. Het concert wordt gehouden in de Eendrachtskerk te Zuid-Beijerland.

Uniek voor de Hoeksche Waard is, dat aan dit concert wordt deelgenomen door de groep "LA THE VOICES", kortom zangsensatie ten top.

Doel van dit concert is om geld bijeen te brengen voor het Hospice in Zuid-Beijerland, maar ook voor het fietsteam van de "Stichting Inspire2LiveMusic". Dit team beklimt voor dit zo belangrijke doel op 12 september a.s. de kale monsterberg "De Mont Ventoux" in Frankrijk.

Voortbordurend op het succes van vorig jaar, waarbij € 4.000,- bijeen is gebracht, wordt het concert ditmaal met grote gastvrijheid, gehouden in de "Eendrachtskerk" aan de Koninginneweg te Zuid-Beijerland, op zaterdag 5 april a.s., aanvang 19.30 uur (kerk open 19.00 uur).

Gemeenschappelijk streven van zowel de "Stichting Inspire2LiveMusic", als van het organisatiecomité "Trek de Pont" is, om zoveel mogelijk geld op te halen voor de bestrijding van deze nog steeds vernietigende ziekte.

Naast "LA The Voices" wordt aan dit concert deelgenomen door:

  • Het projectkoor "Inspire2LiveChoir" onder leiding van Peter Overduin (zie www.inspire2livemusic)
  • Marco den Toom, orgel (zie www.MarcodenToom.nl)
  • De in Korendijk woonachtige Lennart Morée, vleugel (zie www.LennartMoree.nl)

Het repertoire bestaat uit prachtige negro-spirituals - liederen met een geestelijke boodschap, liederen uit musicals en/of vrolijke medley's. Hiermee is gezegd dat in welke vorm dan ook, samenzang een onderdeel van het concert vormt. Gegarandeerd is dat met het concept van 'een lach en een traan' een onvergetelijk avond wordt aangeboden.

Bijzonder voor dit concert is dat door de zorginstelling "Zorgwaard" als bijzondere geste, aan diverse cliënten een gratis concert wordt aangeboden. Om dit bijzondere gebaar te financieren gaat de zorginstelling zelf op zoek naar sponsoren.

Kaarten voor dit concert zijn per e-mail te bestellen via het adres: karinoverduin@hotmail.com of via haar telefoonnummer 06-40090921 en bij Tankstation Ben Nobel, Randweg 1 te Nieuw-Beijerland.

De toegangsprijs bedraagt € 15,- per persoon (kinderen t/m 12 jr. € 5,-).

Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje met de musici, solisten, dirigent en koorleden, na te praten. De kaartverkoop verloopt nu al zeer voorspoedig, daarom: Let op, vol = vol.

Voor sponsoring en/of het opnemen van een advertentie in het programmaboekje van dit concert kan contact worden opgenomen met Johan Verheul, tel. 06-27199710 /e-mail: johanverheul@kpnmail.nl.

Voor meer informatie zie: www.Inspire2liveMusic.nl en/of www.trekdepont.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Eendrachtskerk Zuid-Beijerland
Organisator: "Trek de pont" en "Stichting Inspire2LiveMusic"
Website:http://www.trekdepont.nl


Deel dit bericht met je vrienden!