logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie in gemeentehuis Korendijk'
14mrt 2014

Expositie in gemeentehuis Korendijk

Van vrijdag 14 maart 2014 tot en met donderdag 1 mei 2014.

Op donderdag 13 maart 2014 om 19:30 uur wordt de expositie "VvariazZ, wat zie je?" van Rita Bonda-Verweij en Monika van Vliet officieel geopend door mevrouw Hilda M. Themans in het gemeentehuis van Korendijk.

Beiden hebben vooral veel plezier gehad met het maken van het werk, bestaande uit schilderijen met gecombineerde technieken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van acrylverf en allerlei gevonden materialen, waaronder ook veel natuurlijk materiaal.

U krijgt abstract en figuratief werk voorgeschoteld waaronder enkele wandkleden. De titel "VvariazZ, wat zie je?" is dan ook gekozen vanwege de gevarieerde samenstelling van de expositie.

Met het laatste deel van de titel wordt de kijker betrokken bij het werk en wordt de tentoonstelling interactief. De bedoeling daarvan is dat de kijker reageert en/of een reactie plaatst in het gastenboek.

De expositie is vanaf 14 maart te bezichtigen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. Maandag t/m donderdag van 08.30 – 16.30 en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Gemeentehuis Voorstraat te Piershil
Organisator: Gemeente Korendijk
Website:www.korendijk.nl


Deel dit bericht met je vrienden!