logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'v.v. Strijen Regionale voetbalquiz'
07mrt 2014

v.v. Strijen Regionale voetbalquiz

Vrijdag 7 maart 2014 vanaf 20:00 uur.

Welke Hoeksche Waardse voetbalclub speelt haar thuiswedstrijden op sportcomplex ‘de Beijerse Polder?
Welke 3 bekende bijnamen had Piet Schrijvers?
Wie is de enige trainer die hoofdtrainer was van Sparta, Feyenoord en Excelsior?

Zomaar een aantal vragen uit de v.v. Strijen voetbalquiz van vorig jaar. Het is weer zover: op vrijdag 7 maart 2014 zal in de kantine van de v.v. Strijen voor de vijfde keer in successie de v.v. Strijen Voetbalquiz plaatsvinden!

Voetballiefhebbers uit Strijen en omstreken worden weer van harte uitgenodigd om op deze avond hun voetbalkennis te testen.

Op 7 maart zullen we vanaf 20:00 uur weer 80 vragen in verschillende categorieën op jullie afvuren, variërend van redelijk eenvoudig tot zeer lastig. Hoewel het natuurlijk vooral weer een gezellige avond gaat worden, hebben we ook dit jaar weer mooie prijzen voor de echte voetbalkenners.

Voorgaande jaren was de kantine afgeladen vol met voetballiefhebbers uit de hele regio. Gelet op alle positieve reacties, gaan we er van uit dat de kantine op deze lustrumeditie tot de laatste plaats bezet zal zijn.  We raden daarom aan om niet te lang te wachten met inschrijven!

Aanmelden

We vragen net als voorgaande jaren een kleine bijdrage van € 5,- per koppel, te voldoen op de avond zelf. Graag wel vooraf per koppel aanmelden door een e-mail te sturen aan quiz@vvstrijen.nl

Na inschrijving volgt in de week voorafgaand aan de quiz meer informatie per e-mail.

Contactinformatie:
Locatie: Kantine VV Strijen
Organisator: Voetbalvereniging Strijen
Email:quiz@vvstrijen.nl


Deel dit bericht met je vrienden!