logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bluesnight de Schenkhoek'
01feb 2014

Bluesnight de Schenkhoek

Zaterdag 1 februari 2014 vanaf 21:00 uur.

Motwat Hoeksche Blues treden 1 februari 2014 op in Café-Pension De Schenkhoek in Mookhoek. Aanvang 21:00 uur.

Na 8 drukke maanden is gebleken dat MOTWAT niet meer zal floppen! Blues in de Hoekschewaard met eigen Nederlandstalige teksten is een feit.

Motwat Hoeksche Blues timmert momenteel hard aan de weg. In Mei 2013 is deze band tot stand gekomen door 2 vrienden die een idee hadden.Eerst een naam voor de band.. Ach je Môtwat! en zo geschiedde.

Maar een mondharmonica en een piano maken nog geen band. Dus gingen de mannen op zoek naar een drummer, deze werd snel gevonden en MOTWAT was geboren.

Af en toe muziek maken op een markt ergens in de Hoeksche waard is gewoon leuk, maar als je dan gevraagd wordt op 3 dorpen in de Hoeksche waard op te treden met Koningsdag 2014 is dat toch wel een hele eer.

Marinus vertelt: "In het begin zeiden we nog tegen elkaar, nou we doen het rustig aan. Af en toe een optreden en dan zien we wel. Inmiddels hebben we bijna elk weekend een optreden, soms wel 2 of 3! En je ziet dat mensen ons leuk vinden. De teksten worden als komisch en knap gevonden benoemd, en de muziek noemt men lekker opzwepend. En dan uit het niets komen er café-eigenaren naar je toe, of je hun tent vol wil spelen."

Zo ook Café-Pension de Schenkhoek in Mookhoek. Hier wordt op 1 februari aanstaande een heuse Bluesnight door de jongens georganiseerd. Een avondje relaxed genieten in een gezellig bruin café van een glas whisky en heerlijke Nederlandstalige Blues.

Vanaf 21:00 uur spelen zij het dak eraf, wat een primeur is. Môtwat heeft er zin in, en zei hopen U ook!

Contactinformatie:
Locatie: De Schenkhoek te Mookhoek
Organisator: Môtwat
Website:www.motwat.nl


Deel dit bericht met je vrienden!