logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
01feb 2014

Crescendo in concert met Ron Link

Zaterdag 1 februari 2014.

CRESCENDO IN CONCERT: DITMAAL MET RON LINK!

Op zaterdag 1 februari 2014 zal de 15e editie plaatsvinden van Crescendo in Concert. Een concert dat binnen, maar zeker ook buiten de Hoeksche Waard inmiddels een begrip is, getuige het groot aantal mensen dat van buiten de Hoeksche Waard het concert bezoekt.

Dit jaar heeft Crescendo als speciale gast Ron Link uitgenodigd. Het is niet de eerste keer dat Ron Link samenwerkt met Crescendo. In 2012 trad hij namelijk ook al op tijdens een sponsorconcert in het Zuidplein Theater in Rotterdam.

Gezien de reacties na dat concert, heeft de Zuid-Beijerlandse fanfare besloten om hem ook uit te nodigen voor dit concert, dat zoals gebruikelijk zal worden gehouden in Sporthal Cromstrijen in Numansdorp. 

Het Nederlandse publiek kwam voor het eerst met Ron Link in aanraking in 2003 toen hij deelnam aan de tweede editie van het toen mateloos populaire programma Idols. Daarvoor trad hij al wel eens op in Dinnershows. Ron behaalde de live shows, maar kwam net niet in de finale terecht.

Dat Ron Link een veelzijdig artiest is, bleek wel toen hij na audities werd uitgekozen voor de hoofdrol van Tarzan in de gelijknamige musical. Samen met Chantal Janzen heeft hij meer dan twee jaar in deze musical gespeeld in het Circustheater Scheveningen. Deze hoofdrol leverde hem toen een musical-award voor aanstormend talent op!

In 2011 trad Ron Link nog een tijdje op met cabaretgroep Purper en was hij te zien in televisie programma’s als Fort Boyard en Expeditie Poolcirkel. In 2012 nam hij ook nog deel aan The Voice of Holland.

Tijdens Crescendo in Concert zal Ron Link u versteld doen staan van zijn veelzijdigheid. Naast up tempo nummers zal hij ook prachtige ballades ten gehore brengen. Kortom een avond die u niet mag missen!

U kunt nog kaarten a € 15,00 bestellen via de website van Crescendo www.crescendo-zb.nl of via Arie Zwijgers (0186-661678) en Suzanne Saarloos (0186-662661).

Contactinformatie:
Organisator: Muziekvereniging Crescendo Zuid-Beijerland
Website:www.crescendo-zb.nl


Deel dit bericht met je vrienden!