logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie in De Opkamer'
05jan 2014

Expositie in De Opkamer

Van zondag 5 januari 2014 tot en met vrijdag 28 februari 2014.

In Galerie De Opkamer, Merwedestraat 21, Maasdam vindt zondagmiddag 5 januari 2013 om 13.30 uur de opening plaats van de expositie van Dis Groenhoff, keramiek en textiel, en Dennis Happé, tekeningen en schilderijen. Beide exposanten hebben eerder samen geëxposeerd tijdens de Open Atelierdagen 2013.

Dis Goenhoff, oorspronkelijk opgeleid tot lerares landbouwhuishoudkunde, volgde daarna opleidingen in diverse textieltechnieken waaronder kloskant, vezeltechnieken en vilten. Daarnaast heeft ze ongeveer 20 jaar les gegeven in moderne textieltechnieken.

Bij de stichting Culturele Educatie Dordrecht(ToBe) leerde zij de keramiek technieken handvormen en draaien.  Haar specialisatie is om beide disciplines, textiel en keramiek, te combineren waardoor er bijzondere en spannende vormen ontstaan.

Dennis Happé volgde zijn opleiding als beeldend kunstenaar aan de Kunstacademie St. Joost te Breda en sloot in 1997 deze opleiding Cum Laude af en ontving hierbij de St. Joost penning.

Momenteel werkt hij als zelfstandig professioneel kunstenaar onder de naam “Denns Werk” en ontplooit zijn activiteiten vanuit de locatie POST-21 te Oud-Beijerland. Hij geeft workshops ondermeer voor basisscholen, is nauw betrokken bij de Open Atelier routes, ontwerpt in opdracht behang en tegeltableaus en is ook als grafisch ontwerper actief.

De muzikale omlijsting van de opening wordt verzorgd door trio Schuring.

Contactinformatie:
Locatie: Maasdam
Organisator: Galerie De Opkamer
Website:www.galeriedeopkamer.nl


Deel dit bericht met je vrienden!