logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
04jan 2014

Oliebollentoernooi waterpolo

Zaterdag 4 januari 2014.

Ook dit jaar organiseert ZVS uit 's-Gravendeel het traditionele oliebollentoernooi. Deze keer vindt het plaats op zaterdag 4 januari 2014 in zwembad De Wellen te 's-Gravendeel.

Tijdens dit ‘open-waterpolofestijn’ kan IEDEREEN meedoen. Dit geldt dus voor zowel leden als niet-leden, zwemmers en (oud-)waterpoloërs maar ook vrienden en familieleden.

Om iedereen kennis te laten maken met onze vereniging en de sport zijn jullie familie en vrienden welkom. Daag je collega’s eens uit om nu eindelijk een balletje mee te komen gooien zodat ze zelf eens kunnen ervaren hoe het is. Je hoeft dus geen ervaring te hebben of expert te zijn om deel te nemen.

Meedoen is belangrijker dan winnen uiteraard! Het gaat allemaal om het plezier in het spel. Of je nou een ervaren speler bent of nog nooit een balletje hebt gegooid, dat maakt allemaal niet uit. IEDEREEN is welkom!!! Na het toernooi is er weer gelegenheid voor een hapje en drankje aan de bar. Uiteraard zullen de oliebollen niet ontbreken.

Het toernooi kent twee delen: Een middag- en avondprogramma. De middag is voor de jeugdleden, vriendjes, ouders, familie en andere bekenden. Het avondprogramma is voor de senioren ( "vanaf 14 jaar" ) bedoeld. Uiteraard zijn de volwassen deelnemers van eerder op de middag ook van harte welkom. Het kan natuurlijk goed zijn dat een ieder de smaak gelijk (letterlijk) goed te pakken heeft.

Middagprogramma: 14.00 - 16.30 uur
Deelname: Gratis

Avondprogramma: 20.00 - .......... uur (+/- elf uur, afhankelijk van aantal deelnemers)
Deelname: 7,50 euro per persoon (bij aanmelden voor 24 december 2013, anders 10 euro)

Voor aanmeldingen en/of vragen: oliebollentoernooi@zvs.nu (Wessel Boersma).

Mochten er nog bedrijven zijn die een bijdrage willen leveren aan het toernooi als bijv. sponsor dan is dat ook mogelijk. Op de website van ZVS is het hele artikel terug te vinden met daarbij ook het aanmeldformulier voor zowel het middag- als avondprogramma.

Contactinformatie:
Locatie: Zwembad De Wellen 's-Gravendeel
Organisator: ZVS 's-Gravendeel
Website:http://www.zvs.nu/oliebollentoernooi


Deel dit bericht met je vrienden!