logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kerstconcert NLS'
14dec 2013

Kerstconcert NLS

Zaterdag 14 december 2013 vanaf 20:00 uur.

Het fanfare orkest van muziekvereniging Na Lang Streven uit ’s-Gravendeel zal op zaterdagavond 14 december 2013 een kerstconcert geven in de Nederlands Hervormde kerk aan de Kerkstraat te ’s-Gravendeel.

Niet eerder organiseerde NLS haar eigen kerstconcert en aangezien het dit jaar het enige  kerstconcert in ’s-Gravendeel  is, is de motivatie hoog bij het orkest en dirigent om er een mooie avond van te maken voor het publiek. 

Het orkest, dat onder leiding staat van dirigent Arnold Zwijgers, is inmiddels bezig met de muzikale voorbereidingen voor dit concert en het belooft een sfeervol  kerstconcert met een gevarieerd programma aan bekende en minder bekende, traditionele en klassieke, maar ook lichte, swingende en vrolijke kerstmuziek te worden.

Samen met het orkest zal ook vocaal soliste Theresia Sint-Nieklaas optreden. Zij zal onder begeleiding van het orkest diverse liederen zingen, maar zij zal ook solistisch optreden. 

Daarnaast zal ook pianist Jan van Drunen voor de begeleiding van zowel orkest als soliste meewerken aan dit concert. 

Het concert begint om 20:00 uur, de deuren van de kerk gaan om 19:30 uur open voor het publiek.

De toegang bedraagt € 5,-

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar vanaf 30 november  tot en met 14 december bij drogist en parfumerie DA van Zessen aan de Smidsweg te ’s-Gravendeel. 

Kaarten zijn ook op de avond van het concert zelf aan de ingang te verkrijgen.

U bent van harte welkom.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: NLS 's-Gravendeel
Website:www.nalangstreven.nl


Deel dit bericht met je vrienden!