logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kerst-/wintermarkt Kairos'
07dec 2013

Kerst-/wintermarkt Kairos

Zaterdag 7 december 2013, van 10:00 uur tot 15:00 uur.

De leden van het Interkerkelijk koor Kairos krijgen na hun succesvol najaarsconcert weinig tijd om uit te rusten. Hun eerstvolgende agendapunt is de Kerst- & Wintermarkt.

Deze jaarlijkse traditie is bedoeld om de verenigingskas te spekken zodat Kairos in de toekomst nog meer concerten kan organiseren.

De gezellige wintermarkt zal plaatsvinden op zaterdag 7 december 2013 van 10.00 uur tot 15.00 uur in “Ons centrum” aan de Kerkstraat 25 te ’s Gravendeel.

De markt bestaat o.a. uit de verkoop van kerststukken en kransen, leuke cadeauartikelen voor jong en oud, kerstkaarten, en woonartikelen.
Ook is er een stand van Dorcas met o.a. bakmixen, en zelf een nagelstyliste zal deze dag niet ontbreken.

Dit jaar is er ook een demonstratie van kralen maken. Naast enkele loterijen met vele schitterende prijzen, is er voor de kinderen om ca 12.15 uur de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd.

Hebt u van al dat kerst shoppen trek gekregen in wat lekkers dan bent u bij Kairos op het juiste adres. Glühwein, lekkere erwtensoep en overheerlijke broodjes warme worst zullen niet ontbreken.

Wilt u tijdens deze markt Kairos horen zingen, ook dat kan natuurlijk. Maar liefst 2 x kunt u van songs in kerstsfeer genieten en wel rond 12.00 uur en ter afsluiting van de markt rond 14.45 uur.

Wij hopen u te mogen begroeten op zaterdag 7 december 2013 a.s. in “Ons Centrum”.

Contactinformatie:
Locatie: Ons centrum, Kerkstraat 25 te 's-Gravendeel.
Organisator: Interkerkelijk koor Kairos


Deel dit bericht met je vrienden!