logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kijkje in Genealogisch Archief'
23nov 2013

Kijkje in Genealogisch Archief

Zaterdag 23 november 2013 vanaf 14:00 uur.

In het prachtige cultuur-historisch documentatiecentrum in het Streekmuseum Hoeksche Waard is een schat aan informatie aanwezig.

Op enkele miljoenen kaartjes en op digitale bestanden zijn gegevens over vele familienamen uit de Hoeksche Waard in veel genealogische bronnen terug te vinden. Ook de Streekbibliotheek bevat enorm veel informatie die door belangstellenden te raadplegen is.

Mevrouw Willeke Molema-Smitshoek zal de inleiding verzorgen tijdens deze middag. Zij gaat in op de basisprincipes van stamboom-onderzoek. Ook vertelt zij over onderzoek op internet, de voor- en nadelen daarvan en vooral wat daar nog (niet) te vinden is.

De werkgroep Genealogie wil u graag wegwijs maken in het archief op zaterdag 23 november 2013 in 't Hof van Assendelft vanaf 14.00 uur.

De kosten voor het "Kijkje in het Genealogisch archief" bedragen € 5,- per persoon incl. 1 koffie/thee. (Vrienden van het museum betalen € 2,50).

Aanmelden is gewenst. Dit kan via e-mail info@streekmuseumhw.nl, de website www.streekmuseumhw.nl of telefonisch op 0186-601535 van di t/m za tijdens kantooruren.

Bezoekadres: Hofweg 13, 3274 BK Heinenoord.

Volg ons ook op twitter @streekmuseumhw

Klik hier voor een folder met meer activiteiten van het Streekmuseum

Contactinformatie:
Locatie: Heinenoord
Organisator: Streekmuseum Hoeksche Waard
Website:www.streekmuseumhw.nl


Deel dit bericht met je vrienden!