logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
11nov 2013

Tabletcafé bibliotheek 's-Gravendeel

Maandag 11 november 2013, van 18:00 uur tot 20:00 uur.

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert de komende maanden Tabletcafé’s in Strijen, Cromstrijen, Binnenmaas en Oud-Beijerland.

Alle bewoners van de Hoeksche Waard die graag kennis willen uitwisselen over het gebruik van de iPad of andere Tablets zijn welkom. Onder het genot van een hapje en een drankje, in een ontspannen informele entourage.

De beste tips & trucs delen met anderen en zelf ook weer wat wijzer worden. De mogelijkheden van de iPad of andere Tablet ontdekken, nieuwe apps verkennen. Net als in een echt café kan iedereen gewoon even binnenlopen.

Het accent van het Tabletcafé ligt op uitwisseling van tablet ervaringen. Bijvoorbeeld over apps installeren, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, dropbox installeren, de mooiste gratis programma's en handigste programma’s en veel extra trucjes om alles uit de tablet te halen.

Trends volgen op het gebied van digitale vernieuwing:  op de hoogte blijven van de mogelijkheden van de nieuwste apps, die met ongekende snelheid en creativiteit uitbreiden.

De bibliotheek nodigt iedereen uit om gezellig met anderen te praten over alles wat met de nieuwste virtuele ontwikkelingen te maken heeft.

Puttershoek:  18 oktober
Oud-Beijerland: 25 oktober
Numansdorp: 5 november
Strijen:  8 november
s-Gravendeel: 11 november
Puttershoek:  22 november
Oud-Beijerland: 29 november

Tijd:  18 uur tot 20 uur
Kosten: gratis

Contactinformatie:
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!