logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
09nov 2013

Uitwisselingsconcert Crescendo Zuid-Beijerland

Zaterdag 9 november 2013 vanaf 20:00 uur.

Op zaterdag 9 november 2013 zal Crescendo een concert geven in het eigen muziekcentrum aan De Leeuw 8a in Zuid-Beijerland. Ditmaal is het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam te gast.

Voor Crescendo is dit het derde en laatste concert in aanloop naar het landelijke concours op zaterdag 30 november a.s. in Enschede. Eerder vonden concerten plaats in Dordrecht en Rockanje. 

De contacten met het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam zijn ontstaan in 2011. Dit jaar was het orkest in de gelegenheid om naar Zuid-Beijerland te komen.

SHA, onder leiding van dirigent Vincent van den Bijlaard, opent het concert. Als solist zal optreden de zeer getalenteerde klarinettist Simon Dubbeld.

Na de pauze zal Crescendo onder leiding van Henk Zwijgers optreden. Zij zullen onder meer de beide werken uitvoeren die op het concours gespeeld zullen worden, te weten Sonata da Chiesa van componist Rob Goorhuis en daarna Composition VIII van componist Leo Vliex.

Na deze beide werken speelt Crescendo ook nog Danzon, waarbij medewerking wordt verleend door de virtuoze pianiste Alina Konstantinova.


Voor de echte muziekliefhebber een avond om niet te missen. De toegang is gratis en het concert begint om 20.00 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Zuid-Beijerland
Organisator: Crescendo Zuid-Beijerland


Deel dit bericht met je vrienden!