logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jazz & Beyond: Hi-Fly Orchestra'
12okt 2013

Jazz & Beyond: Hi-Fly Orchestra

Zaterdag 12 oktober 2013 vanaf 22:30 uur.

Op 12 oktober 2013 speelt in Jazzpodium DJS Hi-Fly Orchestra. Deze zeskoppige formatie uit München staat garant voor authentiek rauwe latin-souljazz met een duidelijke verwijzing naar ‘the early years and heydays of Blue Note Records’. All-acoustic- jazz met een aanstekelijke groove en dansbaarheid die gebruikelijk is op de Jazz & Beyond-avond: deze topformatie eindelijk live op ons jazzpodium.

De band presenteert onder meer haar derde album ‘Get Ready’ dat vol staat met Braziliaanse samba, Cubaanse latin, funk, soul en swing. De groep speelt voornamelijk eigen repertoire gebaseerd op de traditie van de hard-bop, soul-jazz en latin-groepen uit de jaren 60. Denk aan het geluid van jazz-legendes als Horace Silver, Eddie Palmieri, Art Blakey en Dizzy Gillespie. Met de combinatie van contrabas, drums, conga’s, trombone, piano en fluit belooft het een geweldig swingende avond te worden!

Jazz and Beyond brengt iedere tweede zaterdag van de maand een live-band plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 3,50.

12 oktober 2013
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 22.00 uur / Aanvang: 22.30 uur
Entree: € 7,00 / tot 25 jaar € 3,50
@jazzandbeyond

Contactinformatie:
Locatie: Dordrecht
Organisator: Jazz & Beyond
Website:www.jazzandbeyond.nl


Deel dit bericht met je vrienden!