logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Werelds! Boka Halat de Banjul'
05okt 2013

Werelds! Boka Halat de Banjul

Zaterdag 5 oktober 2013 vanaf 22:30 uur.

Op 5 oktober 2013 speelt in Jazzpodium DJS, tijdens de Werelds!-avond, de Gambiaanse band Boka Halat de Banjul. De band staat garant voor een sprankelend optreden met muziek die een mix vormt tussen strakke Gambiaanse mbalax, jazz, afrobeat, reggae, rock en andere wereldse muziekstijlen.

Iedereen die Boka de Halat de Banjul ziet en hoort spelen, wordt geraakt door de aanstekelijke energie van de band. Bandleider Ebou Gaye Mada (griot/percussionist) staat samen met zijn muzikale vrienden garant voor een optreden dat zich kenmerkt door veel passie en liefde voor de muziek. Als luisteraar word je automatisch meegezogen in de ritmes en melodieën; het is een geweldige ervaring om zoveel power, ervaring en improvisatietalent te aanschouwen op één podium.

In 1999 startte Ebou Gaye Mada de groep vanuit jamsessies met verschillende muzikanten. Boka Halat betekent ‘verenigde ideeën‘; de verschillende bandleden, hun muzikale achtergrond en hun gedeelde passie voor muziek werd de basis van een platform voor positieve energie.

Werelds! brengt elke eerste zaterdag van de maand een feestelijke live-band die wereldmuziek speelt, variërend van Balkanbeat tot Latin en van Afrikaans tot reggae.

Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.30 uur
Entree: € 7,- / Leden € 3,50 < 25 jaar

Contactinformatie:
Locatie: Dordrecht
Organisator: Jazzpodium DJS
Website:www.jazzpodiumdjs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!