logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
30sep 2013

Informatie over slechtziendheid

Maandag 30 september 2013, van 13:30 uur tot 16:00 uur.

Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van informatie en advies over slechtziend- en blindheid is Koninklijke Visio gestart met een Mobiel Informatiepunt. Op maandag 30 september 2013 is Visio van 13.30 tot 16.00 uur te vinden in de Steenenstraat 24, bij  de bibliotheekvestiging  in Oud-Beijerland

Uit onderzoek blijkt dat veel (oudere) mensen met een (zeer) beperkt zicht rond blijven lopen met vragen over leven met die visuele beperking. Mensen met visuele problemen zijn gebaat bij advies en revalidatie op maat.

De professionals van Koninklijke Visio kijken samen met deze cliënten naar de revalidatiemogelijkheden passend bij hun persoonlijke hulpvraag. Vragen over bijvoorbeeld aangepast lezen, tv-kijken, mobiliteit, vrijetijdsbesteding of het huishouden kunnen daarbij aan de orde komen.

Het is mogelijk om volop in het leven te blijven staan. Visio ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen bij het verwezenlijken van de wens om zelfstandig te leven. Ook persoonlijk en professioneel betrokkenen zijn welkom voor informatie en advies.

Mobiel Informatiepunt

Tijdens het bezoek aan het Mobiel Informatiepunt kunnen bezoekers vrijblijvend kennis maken met de diensten van Visio. Ook zijn er verschillende hulpmiddelen te bekijken, zoals onder meer het gesproken boek, leesloepen, grootletter agenda’s en puzzels.

De locaties van de halteplaatsen, datum en tijden van het inloopspreekuur zijn te vinden op de website van Visio www.visio.org.

Programma Mobiel Informatiepunt
Datum: 30 september 2013
Plaats: Steenenstraat 24 Oud-Beijerland
Tijd: 13.30 tot 16.00 uur

Contactinformatie:
Locatie: Oud-Beijerland
Organisator: Visio
Website:www.visio.org


Deel dit bericht met je vrienden!