logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
21sep 2013

Opening Hoeksche Boekenhoek

Zaterdag 21 september 2013, van 10:00 uur tot 13:00 uur.

Boeken over en uit de Hoeksche Waard. Dat is de inhoud van de Hoeksche Boekenhoek. Op zaterdag 21 september 2013 wordt deze feestelijk geopend door wethouder Geràldo Janssen in Strijen.

De feestelijke opening van 10 uur tot 13 uur is omlijst met muziek, verhalen en literair erfgoed uit de Hoeksche Waard. Iedereen is hierbij welkom.

De Hoeksche Boekenhoek is een displaymeubel in bibliotheek Strijen waar boeken over of uit de Hoeksche Waard zijn uitgestald om te worden bekeken of geleend.

De feestelijke opening op 21 september is bedoeld om het publiek kennis te laten maken met boeken over en uit de Hoeksche Waard. En ook om schrijvers uit de Hoeksche Waard de kans te geven hun boek(en) te presenteren en te verkopen.

Op de feestelijke ochtend is een officieel gedeelte en direct aansluitend een gedeelte informeel met muziek, verhalen, poëzie en gesprekken met schrijvers uit de Hoeksche Waard.

De ochtend is globaal als volgt ingedeeld:
10.00 opening door wethouder in Strijen Geràldo Janssen
10.30 gesprek met schrijvers uit de Hoeksche Waard
11.00 literaire kleinkunst Mirjam Leenhouts
11.30 gesprek met schrijvers uit de Hoeksche Waard
12.00 literaire kleinkunst Mirjam Leenhouts
12.30 verhalenverteller

De Bibliotheek Hoeksche Waard wil een podium bieden aan lokale schrijvers en lokaal erfgoed en cultuur in de Hoeksche Waard onder de aandacht brengen.

De feestelijke opening van de Hoeksche Boekenhoek is in De Bibliotheek Hoeksche Waard vestiging Strijen op zaterdagochtend 21 september vanaf 10 uur | Stockholmplein 1 | 3291 TP Strijen | 078 6741041.

Contactinformatie:
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!