logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
20sep 2013

Tweedehands-kledingbeurs voor het goede doel

Van vrijdag 20 september 2013 tot en met zaterdag 21 september 2013.

Soroptimist club Hoeksche Waard/IJsselmonde organiseert haar jaarlijkse tweede hands kledingbeurs op vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2013 aan de Oostdijk 61 te Oud-Beijerland (vml HANS Textiel).

De verkoop is vrijdag van 9.00- 17.00 en zaterdag van 10.00-16.00 uur.

Betere dameskleding,  shawls, sieraden en schoenen worden verkocht  tegen zeer lage prijzen. Voor veel dames uit de regio is deze beurs een jaarlijks terugkerend uitje en ze staan dan ook altijd in de rij voor de opening, op jacht naar de mooiste koopjes. Zo kunt u al een merk colbertje vinden voor € 7,50.

Het is niet alleen leuk om te zoeken naar mooie kledingstukken, ook het passen, keuren en showen onder begeleiding van de organiserende Soroptimisten zorgt altijd voor veel plezier en gezelligheid. Bovendien ondersteunt u daarmee goede doelen.

De opbrengst gaat dit jaar naar diverse projecten te weten:

  • het Hospice te Zuid-Beijerland.
  • Naar Koeien en onderwijs voor vrouwen in Oeganda, dit is een kleinschalig project, met een betrokken familie die al vele jaren alles belangeloos regelt, met hulp van paters ter plaatse.
  • Naar het project Kerakarchar in de Noordoostelijke staten van India, Jarkhad en Chatisghar. 
  • Naar de stichting Zon, kanjers in groei.
  • En naar het UWWF, een stichting die gerund wordt door twee vrijwilligers uit Barendrecht, die zich met name richten op directe hulp aan gezinnen in sloppenwijken in Kenia.
Contactinformatie:
Locatie: Oud-Beijerland
Organisator: Soroptimistenclub Hoeksche Waard/IJsselmonde


Deel dit bericht met je vrienden!