logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
15sep 2013

Startdag Hervormde gemeente 's-Gravendeel

Zondag 15 september 2013, van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Wees van harte welkom op de startdag van de Hervormde gemeente in 's-Gravendeel! Op zondag 15 september 2013 is er tussen 10.00 en 16.00 uur een gevarieerd programma voor jong en oud. Met als thema, "de kerk van je dromen".

Naast de mogelijkheid om andere gemeenteleden na de kerkdienst te ontmoeten in 'Ons Centrum' Kerkstraat 25 A, onder het genot van een kopje koffie en een gezellige lunch, kunt u ook actief mee doen aan ons programma. Er zijn verschillende workshops, zoals liturgisch bloemschikken, fotografie, preek schrijven, zang of samen een gezelschapsspel doen.

Voor de kinderen is er een eigen programma en ook de jeugd gaat interactief aan de slag tijdens en na de tienerpreek in Reflex, met een vossenjacht en het maken van een film.

We sluiten deze dag om 15:00 uur af met een zangdienst in de Hervormde Kerk, waarin de resultaten van de diverse programma-onderdelen weer terug te vinden zijn.

Voor de kinderen tot 4 jaar is er kinderoppas tijdens de dienst.

Wilt u meer informatie neem dan een kijkje op de onze website, www.hervormdsgravendeel.nl.http://www.hervormdsgravendeel.nl

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Nederlands Hervormde Kerk
Website:www.hervormdsgravendeel.nl


Deel dit bericht met je vrienden!