logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Renate Dorrestein op Bram Rozafestival'
10sep 2013

Renate Dorrestein op Bram Rozafestival

Dinsdag 10 september 2013, van 15:00 uur tot 17:00 uur.

De populaire schrijfster Renate Dorrestein is dit jaar te gast op het Bram Rozafestival. Zij zal vertellen over haar werk en in de pauze signeert Dorrestein haar boeken.

De toonaangevende schrijfsters is al jaren veel gelezen en heeft onlangs een nieuwe roman uitgebracht. Reden genoeg voor Bibliotheek Hoeksche Waard en het Bram Rozafestival om Renate Dorrestein uit te nodigen op het festival.  

In mei 2013 verscheen de nieuwe roman van Renate Dorrestein, De blokkade. Deze realistische roman gaat over de zoektocht van de gelauerde schrijfster naar de oorzaak van het writersblock dat haar in 2011 trof. Wat houdt een blokkade precies in? En nog belangrijker: hoe kom je ervan af? In De Blokkade gunt Dorrestein de lezers een intieme blik op het ambacht, de angsten én het grote geluk van het schrijverschap.

Op 10 september 2013 (15.00h tot 17.00h) treedt Renate Dorrestein op in de grote tent op het Bram Rozafestival op ’t gors aan de Spuidijk bij Molen de Swaen (Spuidijk 29, 3264 Nieuw Beijerland). In de pauze is er gelegenheid om boeken te laten signeren.

Toegang: voor niet-leden € 15,00 voor leden € 10,00. Vooraf aanmelden is zeer gewenst. Vol is vol. Kaarten reserveren via Bibliotheek Hoeksche Waard, info@debhw.nl of aan de balie van de bibliotheek.

Info over het Bram Rozafestival vindt u op www.bramrozafestival.nl Via deze site kunt u eveneens kaarten reserveren.

Indien er op 10 september nog plaats over is, worden losse kaarten verkocht aan de kassa bij de tent.

Contactinformatie:
Locatie: Nieuw-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Website:http://www.bramrozafestival.nl


Deel dit bericht met je vrienden!