logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
07sep 2013

Hoekschewaards mannenkoor en muziekgroep Krooswijk

Zaterdag 7 september 2013 vanaf 19:30 uur.

Op zaterdag 7 september komen het Christelijk Hoekschewaards Mannenkoor , Muziekgroep Krooswijk en de bekende organist Martin Mans samen in de Breepleinkerk  voor een uniek concert.

Het Christelijk Hoekschewaards mannenkoor werd in 1981 opgericht en bestaat momenteel uit ruim 100 leden uit de Hoeksche Waard maar ook daarbuiten. Het koor staat onder leiding van dirigent Adri Poortvliet.

De muziekgroep Krooswijk bestaat uit andersbegaafden uit de Hoeksche Waard en daarbuiten. Het orkest oefent wekelijks in Oud Beijerland , waar de groep in 1981 werd opgericht. De muzikale leiding van de groep is in handen van Fouke Leeuwendal, Ria Kwast en Henk Berendsen.

De bekende organist Martin Mans hoeft weinig nadere introductie.

De samenwerking tussen de hierboven genoemde groepen en personen zorgen voor een  unieke combinatie die verantwoordelijk zijn voor  een streling van het oor voor de bezoekers.

Deze prachtige avond wordt gehouden in de Breepleinkerk aan de Van Malsenstraat 104 in Rotterdam.. De toegangsprijs is € 10 per persoon voor volwassenen en € 5 per persoon voor kinderen tot 11 jaar.

Kerk open: 18.45 uur
Aanvang: 19.30 uur

Kaarten zijn te verkrijgen bij  Piet Verschoor telf. 0786732661 of via de site www.chmk.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Rotterdam
Organisator: Christelijk Hoekschewaards Mannenkoor
Website:http://www.chmk.nl


Deel dit bericht met je vrienden!