logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Laatste Film in de tuin van dit seizoen'
17aug 2013

Laatste Film in de tuin van dit seizoen

Zaterdag 17 augustus 2013 vanaf 22:00 uur.

De succesvolle filmreeks Film in de tuin van het Dordrechts Museum en Cinema The Movies wordt dit seizoen afgesloten door Martha Marcy May Marlene. De film wordt traditiegetrouw niet op vrijdag, maar op zaterdag 17 augustus 2013 getoond. 

Zoveel namen voor dezelfde vrouw. Het betitelt de verwarring van hoofdpersonage Martha (Elisabeth Olsen) over twee essentiële episodes uit haar leven: de hereniging met haar familie en haar ervaringen bij de sekte (zo’n griezelig blije) waaruit ze is weg gevlucht.

Regisseur Sean Durkin monteert beide verhaallijnen door elkaar. Hij speelt zo minutieus met de werkelijkheid, dat Martha’s verwarring ook bezit neemt van de kijker.

Zo ontstaat een knap geconstrueerd drama waarin de vraag “wie alles op een rijtje heeft” steeds gesteld kan worden en toch alles lijkt te kloppen.

Durkin levert een overtuigend regiedebuut binnen de onafhankelijke Amerikaanse cinema.

VS,  2011, duur: 101 min.

De film start om 22.00 uur. De museumtuin is open vanaf 20.30 uur. Entree 5 euro, inclusief een drankje. In de serre van restaurant Art & Dining zijn consumpties verkrijgbaar.

Het is wel verstandig om een eigen stoel of kleedje mee te nemen om zeker te zijn van een plekje.

Meer info: www.dordrechtsmuseum.nl of www.themoviesdordrecht.nl. Volg ons ook op Facebook en Twitter. Hier vindt u ook actuele informatie over mogelijke afgelasting vanwege slecht weer.

Foto: Fragment uit de film Martha Marcy May Marlene.

Contactinformatie:
Locatie: Dordrecht
Organisator: Dordrechts Museum
Website:www.dordrechtsmuseum.nl


Deel dit bericht met je vrienden!