logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
19jul 2013

Roodenburgconcert Showkorps Juliana

Vrijdag 19 juli 2013 vanaf 19:30 uur.

Na het succes van onze Jubileumtaptoe, twee weken geleden, zullen de leden van Showkorps Juliana op vrijdagavond 19 juli 2013 het begin van de vakantie vieren met het jaarlijks terugkerend Roodenburg-concert in Ons Gebouw aan de Roodenburg Vermaatstraat 21 te ’s-Gravendeel.

Showkorps Juliana wil door middel van deze muzikale avond het publiek bedanken voor weer een jaar steun aan de vereniging, in welke vorm dan ook. Bent u donateur, oud papierklant, vaste klant van de seuters en bol-chrysanten, een goede buur? Showkorps Juliana zegt u hiervoor hartelijk dank en zou het fijn vinden als u op deze avond aanwezig bent.

Het weer wordt prachtig, de stoelen zullen we dus buiten neerzetten, zo kunt u genieten van heerlijk weer en leuke muziek. De toegang is gratis en er staat in de pauze zelfs een lekker bakje koffie voor u klaar.

Het concert begint om 19:30 uur. Ook de leden van Showkorps Jong Juliana zullen aan deze avond meewerken. Wij zien u graag in het publiek terug. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.showkorpsjuliana.nl.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Showkorps Juliana
Website:www.showkorpsjuliana.nl


Deel dit bericht met je vrienden!