logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jong Crescendo concert presents: Hollywood'
06jul 2013

Jong Crescendo concert presents: Hollywood

Zaterdag 6 juli 2013 vanaf 19:00 uur.

Na eerdere concerten met als thema ‘Disney’ en Made in Holland is het op zaterdag 6 juli 2013 tijd voor alweer de vierde editie van Jong Crescendo in Concert. Het thema van dit jaar is ‘Hollywood’.

Jong Crescendo,  als vanouds onder leiding van dirigent Arnold Zwijgers, zal tijdens dit concert diverse Hollywood hits en filmmuziek ten gehore brengen.

Je kan genieten van muziek van onder andere films als Armageddon, Skyfall en The Incredibles. Daarnaast zullen ook bekende hits voorbijkomen van artiesten als Whitney Houston, Michael Jackson en Jennifer Lopez.

Silvia Robbemont zal als soliste optreden, samen met Vocal Kidz, hét kinderkoor uit ’s-Gravendeel wat onder leiding staat van de zangeres. Daarnaast zal Rens van Rossum als pianist deze editie ook zijn medewerking verlenen. Tot slot zijn er optredens van de blokfluiters en het leerlingenorkest.

Met afwisselende beelden uit films en clips word je meegenomen in de diversiteit van de wereld van Hollywood. Jong Crescendo verwelkomt zowel jong als oud, om dit muziekspektakel te komen bewonderen.

Heb je zin in een echte Hollywood night? Kom dan op zaterdag 6 juli naar Jong Crescendo in Concert in het muziekcentrum van Crescendo aan De Leeuw 8a in Zuid-Beijerland.

De toegang is om 19:00 uur en is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Zuid-Beijerland
Organisator: Crescendo


Deel dit bericht met je vrienden!