logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Eerste Repair Café Binnenmaas'
06jul 2013

Eerste Repair Café Binnenmaas

Zaterdag 6 juli 2013, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

In navolging van Oud Beijerland en Korendijk opent het Repair Café Binnenmaas op zaterdag 6 juli 2013 haar deuren in ’s-Gravendeel.
Het Repair Café Binnenmaas zal om 10:00 uur door wethouder A. Mol geopend worden.

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook reparatiedeskundigen zijn aanwezig, zoals elektriciens, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie voor iemand anders.
Het Repair Café is mede een initiatief vanuit de gemeente  Binnenmaas en Duurzaam HW.

Het Repair Café Binnenmaas is iedere eerste zaterdag van de maand in ’s-Gravendeel van 10:00 uur – 12:00 uur geopend en bevindt zich op de eerste verdieping bij SISKW, Smidsweg 44 in ’s-Gravendeel.  Er is een lift aanwezig!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SISKW, 078-6734116.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel


Deel dit bericht met je vrienden!