logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'SasseDurpsFeest in Strijensas'
05jul 2013

SasseDurpsFeest in Strijensas

Van vrijdag 5 juli 2013 tot en met zaterdag 6 juli 2013.

Op vrijdag 5 & zaterdag 6 juli 2013 zal in Strijensas het jaarlijkse SasseDurpsFeest weer gehouden worden. Met dit jaar op de vrijdagavond een avond compleet in stroopwafelsfeer, deze avond word de muziek verzorgd door hoe kan het ook anders The Amazing Stroopwafels.

Op zaterdag zal er vanaf 10:00 een Braderie door Strijensas staan, waar zich tot nu toe al 50 kramen zich hebben aangemeld, de inschrijvingen hiervoor lopen tot in juli dus wilt u ook een plek bemachtigen meld u dan nu aan via de website.

Ook hebben we vanaf deze week een statiegeldactie: bij C1000 Van Der Hoek in ‘s-Gravendeel kunt u uw statiegeldbon in de daarvoor bestemde bus gooien, dit alles komt ten goede van het SasseDurpsFeest.

Ook zal er dit jaar weer het traditionele Hoeksche Waards Kampioenschap Touwtrekken georganiseerd worden dus meld u nu aan Vol = Vol. U kunt hier het inschrijfformulier downloaden, insturen aan info@sassedurpsfeest.nl.

Ook John Biesheuvel watersport zal in zijn thuisdorp weer met een snelle rib op het water te vinden zijn.

Vanaf 13:00 uur staat het feestplein in het teken van muziek, met o.a  Dj René van Dalen, the shoe shiners, Blaasband de Ullies  De Zakkenvullers, en natuurlijk de band uit Strijensas zelf  The Woodys Band.

wilt u meer informatie over ‘t-SasseDurpsFeest ? kijk dan op www.sassedurpsfeest.nl.

We zien u graag op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli in Strijensas.

Contactinformatie:
Locatie: Strijensas
Organisator: Stichting 't Sassedurpsfeest
Website:www.sassedurpsfeest.nl


Deel dit bericht met je vrienden!