logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jazzlab Session Dordrecht'
29jun 2013

Jazzlab Session Dordrecht

Zaterdag 29 juni 2013 vanaf 22:30 uur.

Op zaterdag 29 juni 2013 is er opnieuw een editie van de succesvolle Jazzlab Session. Het thema is dit keer: Sena Summer Jazz 2013. Tijdens deze sessie speelt een aantal bekende en nog onbekende jazzmusici uit de regio. Dit keer onder leiding van slagwerker Timothy van der Holst.

De sessie-musici, die deze avond zullen optreden, komen ’s middags kort voor het optreden bij elkaar om hun arrangementen te bestuderen. In diverse bezettingen doen ze vervolgens ‘s avonds op het podium een vertolking van zomerse funky-jazz-stukken. Geen eindeloze solo’s en egotripperij, maar samen de soul vinden. Proberen de essentie van jazz en groove te pakken, waarbij uiteraard het publiek de grote winnaar is.  

Deze groep musici bereiden zich met deze avond voor op een optreden voor het Big Rivers Festival. Op zaterdagmiddag 13 juli vindt er namelijk een spectaculaire presentatie plaats van meer dan veertig musici die een mix brengen van soul-, jazz- en latin-stukken. Rolf Delfos en anderen verzorgen voorafgaand aan dit optreden een aantal workshops. Ook deze activiteiten vallen onder Sena Summer Jazz 2013.

JazzLab avonden brengt iedere laatste zaterdag van de maand een live programmering en dj naar Dordrecht die jazz en aanverwante stijlen mixen.

Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 22.00 uur / Aanvang: 22.30 uur
Entree: gratis

Contactinformatie:
Locatie: Dordrecht
Organisator: Jazzpodium DJS
Website:http://www.jazzpodiumdjs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!