logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Dag Nationaal Landschap Hoeksche Waard'
29jun 2013

Dag Nationaal Landschap Hoeksche Waard

Zaterdag 29 juni 2013.

Zaterdag 29 juni 2013 wordt voor de 2e keer de Dag van het Nationaal Landschap Hoeksche Waard georganiseerd. Het thema dit jaar is culinair.

Uw smaakpapillen komen die dag dus niets te kort. Reserveer een Landschapslunch op één van de 7 bijzondere locaties of ga zelf op stap met een goed gevulde picknickmand. Maak een kanotocht door de kreken of een wandelexcursie langs boerderijen onder leiding van een gids. De lunches zijn vooraf te reserveren bij de VVV in Oud-Beijerland.

Lunchlocaties

De lunchlocaties zijn verspreid over de hele Hoeksche Waard. U kunt kiezen voor de biologische vleesboerderij van Freek Ampt in Goudswaard, Hoeve Doelwyck/Bio aan Huis in het buurtschap Zuidzijde en Plattelandscamping/B&B De Kriekenboogerd aan de 2e Kruisweg (Zinkweg/Oud-Beijerland).

Ook Gasterij De Elzentuin in Oud-Beijerland, het Streekmuseum Hoeksche Waard in Heinenoord en Boerderij Dijkzigt in Strijen hebben een lunch voor u in petto.

Boerderij Landzicht in Strijen trakteert op een biologische lunch, zo mogelijk van eigen land. Bij Restaurant en Landwinkel Koningshoeve kunt u terecht voor een goed gevulde picknickmand.

Platform Recreatie & Toerisme Hoeksche Waard

De Dag van het Nationaal Landschap Hoeksche Waard is een initiatief van het Platform Recreatie & Toerisme Hoeksche Waard. Hierin zitten vertegenwoordigers van Hoekschewaards Landschap, LTO, VVV, St. Rietgors, Erfgoedkoepel, Natuurmonumenten en de gemeenten. Het Platform wordt gecoordineerd door het Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard.

Meer informatie

Op een groot aantal locaties (o.a. VVV, bezoekerscentra, gemeentehuizen) in de Hoeksche Waard is een folder verspreid. Voor het downloaden van deze folder kunt u tevens terecht op www.nationaallandschaphoekschewaard.nl.

Voor reserveringen van de lunches: info@vvvoud-beijerland.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Hoeksche Waard
Organisator: Nationaal Landschap Hoeksche Waard
Website:http://www.nationaallandschaphoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!