logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Presentatieconcert NLS ’s-Gravendeel in Strijen'
29jun 2013

Presentatieconcert NLS ’s-Gravendeel in Strijen

Zaterdag 29 juni 2013 vanaf 19:30 uur.

Zaterdag 29 juni 2013 zal muziekvereniging Na Lang Streven uit ’s-Gravendeel in de Apollohal te Strijen een concert geven waar de gehele vereniging aan de Strijense bevolking wordt gepresenteerd.

NLS is namelijk inmiddels al ruim een jaar actief in Strijen met muzieklessen. Op locatie in basisschool “Het Spui” worden leerlingen op blokfluit de basisbeginselen van muziek bijgebracht. Maar ook gevorderde leerlingen op een koperblaasinstrument krijgen via NLS de mogelijkheid om op hun eigen dorp muziekonderwijs te krijgen. Momenteel zijn ongeveer 25 leerlingen in Strijen op deze manier aan NLS verbonden.

Het Fanfareorkest van NLS heeft op 30 april van dit jaar al opgetreden in Strijen op uitnodiging van de Oranjevereniging, maar dit keer zal de hele vereniging van zich laten horen.

Naast het Fanfareorkest onder leiding van dirigent Arnold Zwijgers zal ook de slagwerkgroep onder leiding van Cees van den Boogaard optreden. De jeugdafdelingen, Leerlingenorkest New taLentS onder leiding van Arnold Zwijgers, de blokfluitgroepen onder leiding van Carine Quartel en leerlingenslagwerkgroep youNg decibeLS, krijgen in het programma voor deze avond ook een aanzienlijk aandeel. U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren.

Het concert begint om 19:30 uur, de zaal is open om 19:00 uur, Entree bedraagt € 3,-

Kaarten zijn te koop aan de deur.  Adres: Apollohal Strijen, Sportlaan 4.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: NLS 's-Gravendeel
Website:http://www.nalangstreven.nl


Deel dit bericht met je vrienden!