logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
17jun 2013

Start grote boekenverkoop bibliotheek

Maandag 17 juni 2013.

Goedkoop een boek op de kop tikken? Op 17 juni 2013 start in alle vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard een grootse boekenverkoop.

De boekencollectie wordt het hele jaar door aangevuld en up- to-date gehouden. Dat betekent ook regelmatig opschonen en daardoor gaan veel boeken in de verkoop.

De Bibliotheek Hoeksche Waard bouwt voortdurend aan een aanlokkelijke en actuele boekencollectie. Titels die veelgevraagd worden en aansluiten bij de publieksdoelgroep en de lokale interesse zijn in de bibliotheek te leen.

Van oudere en minder courante titels wordt één exemplaar in het depot geplaatst, de rest gaat in de verkoop. Zo blijft het aanbod in de vestigingen verleidelijk en actueel en zijn minder gewilde titels via het depot tóch beschikbaar.

Aanvragen

Reserveren uit het depot is gratis voor houders van het meest uitgebreide abonnement bij de Bibliotheek Hoeksche Waard. Leners met het mini-abonnement betalen een euro per aanvraag uit het depot.

Wie in de zomermaanden overstapt naar het meest uitgebreide bibliotheekabonnement – met de mogelijkheid van gratis reserveren, uitleentermijn van vier weken, toptitels lenen voor twee weken – krijgt twee maanden abonnement cadeau. Meer informatie hierover is verkrijgbaar via de medewerkers in de bibliotheek.

Afgeschreven

De bibliotheek vraagt € 1,00 voor een afgeschreven boek en drie stuks kosten € 2,50. De verkoop start op 17 juni.

Kijk op www.debhw.nl of www.bibliotheekhoekschewaard.nl voor de openingstijden en voor alle andere activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard.

Contactinformatie:
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!