logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Leerlingenvoorstelling Studio Gwendolyn'
15jun 2013

Leerlingenvoorstelling Studio Gwendolyn

Zaterdag 15 juni 2013, van 19:30 uur tot 22:30 uur.

Studio Gwendolyn presenteert voor u “De Straat”!!!! Zaterdag 15 Juni 2013 zullen de leerlingen van Studio Gwendolyn hun jaarlijkse voorstelling geven , voor het eerst, in Theater Zuidplein te Rotterdam.

Door een renovatie in Schouwburg Kunstmin moest Gwendolyn de Jong-Verhulst, eigenaar/choreograaf uitwijken naar een ander zalencomplex. Na meerdere bezoeken van verschillende uitgaansmogelijkheden viel de keuze op Theater Zuidplein. o.a. De rode vloerbedekking, het grote podium met coulisse en de opstelling van de rode stoelen geeft dé sfeer van het Theater dat Gwendolyn zo graag haar leerlingen en publiek wil meegeven.

Zo kan Gwendolyn haar leerlingen laten stralen en een echte ster maken voor 1 dag. Het verhaal speelt zich af zoals de titel het al benoemt, op “De Straat”. Er zijn 16 groepen van verschillende disciplines zoals Kleuterdans, Klassiek Ballet, Funky Dance, Musical Theater, Moderne Dans, Tap Dance, Klassiek Spitzen en het Showballet die u de gehele avond zullen vermaken.

Een leuk weetje is dat achter de coulissen een groep van 20 dance captains er voor de leerlingen zijn ,ze schminken, mooie kostuums aangeven, snel verkledingen regelen, bloemen verzorgen, enz.

Gwendolyn heeft vertrouwen in de heren van de techniek die de show zullen begeleiden met speciale effecten en licht en geluid. De leerlingen hebben er nu al zin in en zijn klaar om u een geweldige avond te bieden.

De kaarten a € 17,50 p.p. zijn tijdens lesuren, in de Studio aan de Boendersweg 26 te ’s-Gravendeel te verkrijgen.

De voostelling begint zaterdag 15 juni om 19:30 uur. Voor Informatie belt u naar: 06-13 40 16 89.

Contactinformatie:
Locatie: Rotterdam
Organisator: Studio Gwendolyn 's-Gravendeel
Website:http://www.studiogwendolyn.nl


Deel dit bericht met je vrienden!