logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
04jun 2013

Ladies Game Night in Oud-Beijerland

Dinsdag 4 juni 2013, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Speciaal voor ladies organiseert Bibliotheek Hoeksche Waard een Game Night. De hele avond virtuele games spelen op de iPad, Xbox Kinect, Wii en middels de PC online op een groot scherm. Op 4 juni 2013 in Oud-Beijerland voor alle ladies die het leuk vinden, hun krachten willen meten of gewoon willen gamen.

Gaming is het spelen van een spel op de computer of op een gameconsole, zoals de X-box, de Playstation of de Wii. Games die via internet worden gespeeld, worden ‘online games’ genoemd. Denk aan grote games als World of Warcraft en League of Legends of kleine games als Wordfeud en Candy Crush. Games zijn vooral leuk en uitdagend, maar kunnen ook leerzaam zijn. De Ladies Night op 4 juni staat in het teken van games en fun.

Zin om je game-krachten eens met andere fanatiekelingen te meten? Of gewoon eens vrijblijvend gamen? Kom naar deze spetterende Ladies Game Night in vestiging Oud-Beijerland. Naast een tiental uitdagende Games, waaronder de klassieke Pacman op de PC en Mario Kart op de Wii, staan een hapje en een drankje klaar. Na afloop krijgt iedereen een leuke goodiebag mee.

De Ladies Game Night is op 4 juni van 19:30 tot 21:30 uur in Bibliotheek Oud-Beijerland | Lindenhoeve | Steenenstraat 24 | 3262 JM Oud-Beijerland.

Vooraf aanmelden is gewenst. Dat kan via www.debhw.nl of in de bibliotheek.

De toegang is € 2,50 voor leden van de bibliotheek en € 5,00 voor niet-leden.

Contactinformatie:
Locatie: Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!