logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open dagen Omroep Hoeksche Waard'
01jun 2013

Open dagen Omroep Hoeksche Waard

Van zaterdag 1 juni 2013 tot en met zondag 2 juni 2013, vanaf 09:00,.

Omroep Hoeksche Waard in Puttershoek opent haar deuren. Iedereen die eens wil zien hoe een radioprogramma wordt gemaakt of hoe een radiostudio er van binnen uitziet, is van harte welkom tijdens de open dagen op zaterdag 1 juni van 9.00 tot 18.00 uur en op zondag 2 juni van 9.00 tot 12.00 uur in het studiogebouw aan het Schouteneinde 20-22 in Puttershoek.

Kom eens een kijkje nemen achter de schermen van je favoriete radioprogramma. Op www.omroephw.nl staat een overzicht van de programmering. De radiomakers gaan graag met jou in gesprek.

Omroep Hoeksche Waard zorgt er zeven dagen per week, 24 uur per dag, via radio en tv voor dat jij weet wat er in jouw dagelijkse omgeving leeft, welke onderwerpen belangrijk zijn, wie in jouw wijk of dorp leven en wat ze denken.

Omroep Hoeksche Waard geeft jou een stem en zorgt ervoor dat jij een mening kan vormen, dat je in actie kan komen als jij dat nodig vindt.

Een bezoek tijdens de open dagen is een ideale manier om kennis te maken met de enige lokale omroep van de Hoeksche Waard en al haar facetten. Tijdens deze dag kan je zelf zien en horen hoe het eraan toe gaat bij deze lokale kweekvijver van omroeptalent.

De open dagen zijn de start van de Week van de Lokale Omroep (1 t/m 7 juni 2013) waarin in heel Nederland een week lang aandacht wordt besteed aan het werk van de lokale omroepen.

Contactinformatie:
Locatie: Puttershoek
Organisator: Omroep Hoeksche Waard
Website:www.omroephw.nl


Deel dit bericht met je vrienden!