logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'NLS ’s-Gravendeel ontvangt Crescendo Sliedrecht'
17mei 2013

NLS ’s-Gravendeel ontvangt Crescendo Sliedrecht

Vrijdag 17 mei 2013 vanaf 20:00 uur.

Op vrijdagavond 17 mei 2013 zal het Fanfareorkest van muziekvereniging Na Lang Streven uit ’s-Gravendeel  het A-orkest van muziekvereniging Crescendo uit Sliedrecht ontvangen voor een opmerkelijk uitwisselingsconcert.

Het eerste gedeelte van het concert zal NLS, onder leiding van dirigent Arnold Zwijgers,  voor haar rekening nemen met een programma dat in het teken zal staan van reizen.  Een van de werken op het programma is  “Hispaniola” van Jan de Haan, dat is geschreven ter gelegenheid van het 500e sterfjaar van de wereldberoemde ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus.

Het tweede gedeelte van het concert zal door het harmonieorkest van Crescendo Sliedrecht, onder leiding van dirigent Willem van Zee, worden verzorgd. En ook zij zullen op een boeiende manier grenzen voorbij gaan met onder meer het bijzondere werk “Rubicon” van Bert Appermont. Dit werk is geïnspireerd op de gelijknamige rivier die Julius Caesar met zijn leger in het jaar 49 voor Christus overstak.

Het belooft dus een interessant en afwisselend concert te worden van beide verenigingen met een aantal bijzondere composities voor blaasorkest.

Het concert is in de Ichtuskerk, aan de Zuid Voorstraat 26 in ’s-Gravendeel.

Aanvang is 20:00 uur, de zaal is om 19:30 uur open en de toegang is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: NLS 's-Gravendeel
Website:www.nalangstreven.nl


Deel dit bericht met je vrienden!