logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
05mei 2013

Expositie in Galerie De Opkamer

Van zondag 5 mei 2013 tot en met zondag 30 juni 2013.

Zondagmiddag 5 mei 2013 is om 13.30 uur de opening van een expositie in Galerie De Opkamer, Merwedestraat 21, Maasdam. Exposanten zijn Friedie Kloen, houten beelden, Marion Korver, keramiek en Cécile Rietveld, tekeningen op triplex. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Evelien Veldhoen, klarinet.

De expositie duurt tot en met de maand juni.

In de beeldentuin zijn naast werken van Friedie Kloen ook beelden te zien van Jane Leeuwenburg, Gerard Bogaerds en Eelse Bies. Bij droog weer zijn Friedie Kloen en Eelse Bies aan het werk te zien met respectievelijk hout en steen.

Friede Kloen, Maassluis, maakt beelden van hout. De vormen van een stam of tak inspireren haar tot het maken van menselijke vormen en bewegingen, vereenvoudigd en geabstraheerd.

Marion Korver, Maassluis, heeft in 2008 de 3-jarige opleiding tot Keramist afgerond bij de  “Stichting Bevordering Beroepsopleidingen Gouda”.(SBB). Dit  is hét adres in Nederland voor hoogwaardige ambachtelijke keramiek opleidingen. Marion is een groot fan van Raku gestookt werk.

Cécile Rietveld, Puttershoek, werkt  met pastelkrijt en kleurpotloden op papier en triplex. De onderwerpen worden  spontaan gekozen en zijn heel verschillend. Wel probeert ze steeds van een onderwerp een kleine serie te maken zoals bijvoorbeeld groenten en fruit.

Contactinformatie:
Locatie: Maasdam
Organisator: Galerie De Opkamer
Website:www.galeriedeopkamer.nl


Deel dit bericht met je vrienden!