logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bluesavond: Joep Pelt Band'
03mei 2013

Bluesavond: Joep Pelt Band

Vrijdag 3 mei 2013 vanaf 22:30 uur.

Op 3 mei 2013 speelt de Joep Pelt Band in DJS. Pelt is een grote bekende in de muzikantenwereld en wellicht nog wat onontdekt bij het grote publiek. Vanavond biedt Jazzpodium DJS het publiek dé kans om deze muzikale globetrotter live te horen spelen met een bluesy set, geïnspireerd door Ry Cooder en the Black Keys.

De troubadour Joep Pelt (1979) reist de hele wereld over om muzikale invloeden op te snuiven en deze in zijn muziek te vermengen. Opgevoed aan de modderige oevers van de Mississippi en de Niger, en beïnvloed door artiesten als R.L. Burnside en Ali Farka Touré, trekt Joep regelmatig door zowel Afrika als Amerika, op zoek naar inspiratie en ingrediënten voor zijn muziek. Een synthese van de verschillende muziekstijlen die Joep door de jaren heen heeft geabsorbeerd vormen, samen met de verhalen die hij onderweg verzamelde, een solide basis voor zijn liedjes. Aangevuurd door zijn energieke band leidt Joep het publiek naar het schemergebied tussen verschillende muzikale werelden.

Onlangs was Joep Pelt in De Wereld Draait Door met Harry Sacksioni en rapper Typhoon. Samen lieten ze in de rubriek ‘Changes’ een opvallend creatieve bewerking horen van Bob Dylans ‘Subterranean Homesick Blues’.
Na een zwaar auto-ongeluk in Zuid-Afrika vorig jaar is Joep Pelt weer terug waar hij hoort: op het podium.    

3 mei 2013
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur/aanvang 22.30 uur
Entree  € 8,-- / leden  en jongeren tot 25 jaar € 4,-- www.jazzpodiumdjs.nl

Contactinformatie:
Locatie: Dordrecht
Organisator: Jazzpodium DJS
Website:www.jazzpodiumdjs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!