logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
23apr 2013

In 7 stappen wegwijs op het sociale web

Dinsdag 23 april 2013.

Bloggen, Twitter, Facebook, YouTube, Picasa, Google. Wie er nooit van heeft gehoord, moet wel onder een steen hebben geleefd. Maar ermee werken, eruit halen wat erin zit: dát is een ander verhaal. De Bibliotheek Hoeksche Waard gaat leden en geïnteresseerden op weg helpen.

’7Dingen’ heet het project en dat staat voor: in zeven stappen (veel) meer leren over het sociale web.

In ’7Dingen’, dat 23 april 2013 van start gaat en waarvoor men zich vanaf nu kan opgeven, komen bloggen, Twitter, Facebook en Google aan de orde, maar ook is er aandacht voor mediawijsheid, mobiel internet, sociale media en privacy.

Het traject begint op 23 april met een algemene bijeenkomst in de bibliotheek aan de Steenenstraat in Oud-Beijerland, waarna iedereen aan de slag gaat in zijn eigen tempo en op de momenten die hen het beste uitkomen. Na een maand, op 28 mei, is er een tussentijdse bijeenkomst. En op 16 juli is de slotochtend en de uitreiking van het certificaat voor de deelnemers.

De deelnemers werken thuis achter hun eigen laptop of pc, maar ze hebben contact met de andere deelnemers en worden bovendien op afstand individueel begeleid door een van de coaches van de bibliotheek. Die coach geeft antwoord op vragen en reikt oplossingen voor problemen aan.

Er is plaats voor 30 deelnemers. Leden van de bibliotheek betalen 35 euro, niet-leden 40 euro.

Men kan zich opgeven of meer informatie opvragen via lvstraaten@bibliotheekhoekschewaard.nl o.v.v. ‘7Dingen’.

Contactinformatie:
Locatie: Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!