logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Politieke café  PvdA Binnenmaas in Puttershoek'
16apr 2013

Politieke café PvdA Binnenmaas in Puttershoek

Dinsdag 16 april 2013 vanaf 19:30 uur.

Na het in het water vallen van het politieke café van 18 december 2013 in Puttershoek waagt de fractie van de PvdA een nieuwe poging voor een bijeenkomst in Puttershoek. De fractie van de PvdA denkt dat de drukte van de decembermaand heeft gemaakt dat de opkomst zo is tegengevallen.

Gebleken is immers gezien de belangstelling in de andere kernen dat er wel degelijk behoefte is bij inwoners om serieus genomen te worden. Dat zal in Puttershoek toch niet anders zijn?!

Door laagdrempelig in hun eigen kern bij de politiek terecht te kunnen wordt de afstand tussen de politiek en burger op deze wijze verkleind. Soms door hun verhaal kwijt te kunnen of met een vraag voor ondersteuning. En soms met oplossingen en ideeën met als concreet resultaat bijvoorbeeld het extra parkeerterrein bij de Tienvoet in Heinenoord.

Op dinsdag 16 april om 19.30 uur zal in Cultureel Centrum de Drie Lelies te Puttershoek opnieuw een politiek café voor deze kern worden georganiseerd.

Het motto van de avond zal zijn: “Puttershoek vroeger… en nu”.

Jan Groeneveld, secretaris van de “Stichting Oud Puttershoek”, staat garant voor het eerste deel van ons motto.

Voor het tweede deel …….. en nu hebben we u nodig. Kortom…. Wat houdt u bezig in uw woonomgeving? Waar loopt u figuurlijk tegenaan?
Heeft u hulp nodig van de fractie op welk terrein dan ook? Kom het vertellen!

Wij hopen veel mensen uit Puttershoek en omgeving te mogen begroeten. Iedereen is welkom om een praatje te maken en een glaasje te drinken. De eerste consumptie is voor rekening van de fractie van de PvdA.

Contactinformatie:
Locatie: Puttershoek
Organisator: PvdA Binnenmaas


Deel dit bericht met je vrienden!