logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie in Galerie De Opkamer'
07apr 2013

Expositie in Galerie De Opkamer

Zondag 7 april 2013, van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Zondagmiddag 7 april 2013 is galerie De Opkamer, Merwedestraat 21, Maasdam tussen 10.00 en 17.00 uur open met de expositie van Mirian Zimmerman, Wim Bauer en Ton Erwich. Het thema is “Landschap als inspiratiebron”.

De schilderijen van Mirian Zimmerman, waarmee zij het thema invult ademen rust, optimisme en originaliteit uit. Het landschap met veel passie en kleur op het doek gezet is bij haar indringend aanwezig. Haar manier van werken en haar uitdrukkingsvormen passen bij de energie die ze zelf uitstraalt. Ook exposeert zij etsen waarmee zij eveneens de sfeer van het landschap weergeeft.

Haar schilderijen zijn voor landschapsdichter Wim Bauer de inspiratiebron geweest voor enkele gedichten, waarmee woorden de beelden in verf ondersteunen en versterken en zo een eenheid vormen. Het bijzondere is dat deze gedichten op een niet alledaagse manier zijn ingelijst, zodat naast de ondersteunende rol, de gedichten hun eigenheid bewaren.

Ton Erwich van galerie DeBuut maakt met zijn keramisch werk het thema compleet. Klei, water en vuur zijn de basis voor de prachtige werkstukken die uit de handen van Ton Erwich te voorschijn komen. En ook hij laat zich inspireren door het landschap.

Voor info kan contact worden opgenomen met Eelse Bies, www.galeriedeopkamer.nl/0638928155. Galerie De Opkamer neemt deel aan het Polderrondje.

Contactinformatie:
Locatie: Maasdam
Organisator: Galerie De Opkamer
Website:http://www.galeriedeopkamer.nl


Deel dit bericht met je vrienden!