logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Project Rakija Jazzpodium Dordrecht'
06apr 2013

Project Rakija Jazzpodium Dordrecht

Zaterdag 6 april 2013 vanaf 22:30 uur.

Zaterdag 6 april 2013 is er weer een editie van WERELDS! op Jazzpodium DJS. Ditmaal te gast de musici van Project Rakija.
De Bosnische gitarist Igor Sekulovic, blaast de Sevdalinke, een oude  Bosnische blues nieuw leven in door deze te combineren met een 'high-energy' mix van groovy beats met, exuburante balkan blazers en zijn schreeuwende rockgitaar. De combinatie van oriëntaalse, Europese en Sefardische elementen onderscheiden deze liederen van andere soorten Balkan muziek. Projekt Rakija ontwikkelt oude Sevdah's tot een psychedelische Balkan rock, waarin niet alleen invloeden terug te vinden zijn van Himzo Polovina, Mostar Sevdah Reunion en Goran Bregovic, maar ook van bands als Led Zeppelin en Pink Floyd.

Bandleden:
Igor Sekulovic (gitaren en zang)
Harm Timmermans (lead zang)
Marcel Cuypers (klarinet, wurlitzer piano en zang) Rick Henkelman (contrabas, trombone, tuba en zang) Dmitri Tsvetkov (drums) Demis Iossifidis (bouzouki) Stanislav Jusufovic (accordeon) Ron Antens (trombone, tuba) Gon Mevis (trompet) Robert de Kok (saxofoon) Anne Simkens en Josefien Terburg background vocals

Datum : 6 april
Aanvang : 22.30 uur (deur open 21:30u)
Jazzpodium DJS, Grotekerksplein 1,  Dordrecht
Entree: € 7,- / DJS leden, studenten < 25  € 3,50 www.jazzpodiumdjs.nl

Contactinformatie:
Locatie: Dordrecht
Organisator: Jazzpodium DJS
Website:www.jazzpodiumdjs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!