logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
30mrt 2013

Inzameling oud papier in 's-Gravendeel

Zaterdag 30 maart 2013 vanaf 08:30 uur.

Op zaterdagmorgen 30 maart 2013 zullen leden van de muziekkorpsen Juliana en NLS oud papier ophalen in de straten van ons dorp.

NLS

De oudpapiercontainer van Fanfarekorps Na Lang Streven staat van zaterdag 30 maart tot en met dinsdag 2 april aan de Mijlweg (ter hoogte van Installatiebureau Barth). Oud papier kan daar worden gebracht op zaterdagmorgen 30 maart (tussen 9.30 en 11.30) en op dinsdagavond 2 april (van 18.15 tot 19.30). Let wel: in verband met Tweede Paasdag is de container deze keer op maandagavond niet open.

Op zaterdagmorgen 30 maart zal NLS tevens (tussen 9.00 en 11.30) oud papier ophalen in de volgende straten van het dorp:

  • in de bloemenbuurt: Korte Smidsweg, Lavendelpad, Narcis-, Jasmijn- en Leliestraat, Crocus-, Viool-, Meidoorn-, Lis- en Gladioolerf, Tulp-, Dahlia-, Anjer-, Seringen- en Azaleastraat;
  • in de vlasbuurt: Van Groningenstraat (vanaf kruising Vezelstraat) tot en met Vlasstraat (tot kruising Hekelstraat), Damast- en Batiststraat, Dauwroot-, Boot- en Schelfstraat;
  • en verder in de Constantijn-, Friso- en Alexanderstraat (beneden) en het Weegje.

Juliana

De leden van Showkorps Juliana zullen de overige straten van het dorp voor hun rekening nemen. Let wel: alleen als het weer meewerkt. Vanaf 8:15 uur start men in de wijken de Nest, Mijlpolder, Centrum, Schuilingen, Onder de Molen, Lindehof, Koningshof.

Wanneer u uw oud papier vóór 8:30 uur (of voordat de ophaalkar is langs geweest) in een dichte doos of goed gebundeld aan de kant van de straat zet wordt u papier meegenomen. Het voorzetten van uw oud papier is voor uw eigen risico.

Ophaalschema

U kunt het ophaalschema voor 2013 inzien in de rubriek Samenleving-Afvalinzameling.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel


Deel dit bericht met je vrienden!