logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
09mrt 2013

Crossroad Mannendag

Zaterdag 9 maart 2013, van 09:00 uur tot 20:00 uur.

Ongetwijfeld ken je ze: de landelijke mannendagen. Op deze dagen zijn vaak veel mannen aanwezig, komen diverse sprekers aan het woord en wordt er gezongen tot eer van God.

De Crossroad Mannendagen zijn anders. In plaats van dat er diverse bekende sprekers worden uitgenodigd, deelt een aanwezige een boodschap. Daarna werken we in drie gespreksronden een aantal thema’s uit; Liefde, Heiligheid en Eenheid. Tijdens deze gespreksronden wisselen we met elkaar van gedachten en luisteren we naar elkaar.

Er is ook ruimte ingebouwd voor ontmoeting. Zeker de maaltijden en de wandeling zijn momenten om elkaar beter te leren kennen. Tussen de thema's door zullen we ook met elkaar zingen.

Door als mannen van verschillende kerken samen te komen om rondom een geopende Bijbel met elkaar te spreken en naar elkaar te luisteren, willen wij een stap zetten in de richting van onze visie: als kerken op ons eiland een eenheid vormen en dit ook uitstralen.

De dag wordt gehouden op zaterdag 9 maart 2013 in de Drie Lelies te Puttershoek. De dag begint om 09:00 en duurt tot 20:00 uur.

Kosten voor deelname aan deze dag is 25 euro p.p. (incl. maaltijden en drinken).

Aanmelden vóór 1 maart bij Ernst van Rij: 0186 - 57 27 99 of ernst@crossroadhw.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Puttershoek
Organisator: Stichting Crossroad Hoeksche Waard
Website:http://www.crossroadhw.nl


Deel dit bericht met je vrienden!