logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Telekids discoshow in Strijen'
27feb 2013

Telekids discoshow in Strijen

Woensdag 27 februari 2013, van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Op woensdag 27 februari 2013 komt de, van RTL televisie bij alle kinderen bekende, Telekids discoshow naar Strijen. In Laco sportcentrum Apollo vindt dan een 3 uur durende all- in show plaats waarin de speciale Telekids kinder-DJ de kids laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek.

Tijdens de show, die van 14.00 tot 17.00 uur duurt zijn er Telekids spelletjes waarbij er originele Telekids-goodies te winnen zijn. Naast de DJ zijn er ook twee Telekids promomeiden die meedansen en foto’s maken van de kids. Deze foto’s kunnen de kinderen na de show downloaden via Telekids.nl

Krokobill is ook aanwezig

De jarige Krokobill, de zwemheld van alle zwemles kinderen, is ook aanwezig tijdens dit spektakel. De kids gaan allemaal voor hem zingen en iedereen mag met hem op de foto.

Vanwege zijn verjaardag deelt Krokobill ook cadeautjes uit. Alle kinderen ontvangen ook een extra stempel op hun Laco jubileum spaarkaart en maken daarmee o.a. kans op een prachtige fiets.

Locatie: Laco sportcentrum Apollo, Sportlaan 4 in Strijen.

Toegangskaarten kosten in de voorverkoop t/m 20 februari € 7,-. Vanaf 21 februari kosten de kaarten € 9,- verkrijgbaar via www.MegaTickets.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Strijen
Organisator: Laco Apollo


Deel dit bericht met je vrienden!