logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jazz & Beyond presents: Licks & Brains'
09feb 2013

Jazz & Beyond presents: Licks & Brains

Zaterdag 9 februari 2013 vanaf 22:30 uur.

Op 9 februari 2013 is het weer feest in DJS bij Jazz & Beyond. Licks & Brains is een gezelschap dat onder leiding van Rolf Delfos (oa Jazzinvaders, Houdini’s, Artvark)Nu-Jazz van Nederlandse bodem naar een grote bezetting weet te vertalen. Het 2e album “The Road” zag eind 2010 het licht. Het werd live gelanceerd op Radio6 en in Giel Beelens FreakNacht, eindigde nummer 34 in het Radio6 jaaroverzicht en haalde zelfs De Wereld Draait Door.

Onlangs bracht de band haar derde album ‘Buzzin’ uit. Deze keer is gekozen voor een opzet met diverse (vocale) gasten: zo zijn op Buzzin’ Frank Montis, Laura Vane, Lo van Gorp en Tom Beek te horen. “Met ‘Buzzin’, leggen we de lat weer een stuk hoger”, aldus Rolf Delfos, bandleider van Licks & Brains. “De funkhechtheid klinkt beter dan ooit.”

De combinatie van eigen composities van Rolf Delfos en Frank Montis, de inbreng van zang en blazerssectiespecials, alsmede de speciale master sound gerealiseerd door Phil Martin maken ‘Buzzin’ tot een absolute topproductie.

Licks & Brains is een graag geziene act op de Nederlandse podia en festivals en treedt regelmatig op met top-of-the-bill gastartiesten waaronder Tom Beek, Laura Vane, Frank Montis, DJ Maestro, Rik Mol en Kim Hoorweg. De combinatie van dansbare soul/funk/jazzgrooves en een aanstekelijke presentatie maakt Licks & Brains een bijzondere en energieke live-act. Met recht Nu-Jazz XXL!

Ook voor het intieme optreden op het Jazzpodium DJS in Dordrecht neemt Licks & Brains graag een aantal speciale gasten mee! Niemand minder dan Frank Montis en Simone Roerade zullen voor wat vocaal vuurwerk zorgen. En Frank zou Frank niet zijn als hij niet en passant wat van zijn virtuoze Hammond chops zou delen met de liefhebbers.

Jazz & Beyond avonden zijn voor jong en oud maar om jongeren meer kans te geven om in aanraking te komen met de nieuwe ‘Jazz’ is er een speciale entree prijs van 3,50- euro beneden de 23 jaar.

Jazz & Beyond presents: Licks & Brains ft Frank Montis & Simone Roerade

  • Elke 2e zaterdag
  • Jazzpodium DJS
  • Grotekerksplein 1 // Dordrecht
  • Deur open 21:30u // Aanvang 22.30 uur
  • 3,50 euro voor leden en beneden de 23 jaar / 7,- euro voor niet leden

Online

Jazz & Beyond is tegenwoordig ook te volgen via Twitter (@jazzandbeyond) en actief op Facebook via www.facebook.com/jazzandbeyond dus wil je volledig op de hoogte blijven, volg ons via Twitter en 'like' ons op Facebook.

Verwacht

• 23-02-13 Jazzlab - Savoy Room & Flatlandic Funkateers
• 27-04-13 Jazzlab Nina Simone Sessie
• 12-05-13 Jazz & Beyond - Hi Fly Orchestra
• 15-05-13 Beatclub Special: The Jazzinvaders ft Dr. Lonnie Smith (Dolhuis)
• 08-06-13 Jazz & Beyond - The Jig

Contactinformatie:
Locatie: Dordrecht
Organisator: Jazz & Beyond
Website:http://www.jazzandbeyond.nl


Deel dit bericht met je vrienden!