logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
01feb 2013

Van vrijdag 1 februari 2013 tot en met zaterdag 16 februari 2013.

Op vrijdag 1 februari 2013 zal het Theatercollectief Hoeksche Waard de première van “de Ramp” spelen. Deze voorstelling staat geheel in het teken van de 60-jarige herdenking van de watersnoodramp in 1953. Het is een op waarheid berust verhaal van een gewoon gezin op één van de Zeeuwse eilanden en de impact die een dergelijke gebeurtenis heeft.

De voorstellingsdata zijn 1, 2, 7, 8, 9, 14, 15, 16 februari 2013. Noteer dit alvast in de agenda, het belooft een prachtige en intieme voorstelling te worden!

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website: www.theatercollectief.nl. Kaarten zijn vanaf volgende week via de site te bestellen of via telefoonnummer 06-20817227.

Het Theatercollectief bestaat sinds 2002. De groep werd destijds opgericht omdat er, naast de activiteiten van bestaande toneelverenigingen, behoefte bleek te zijn aan een manier van theater maken die anders was voor de Hoeksche Waard. Het Collectief bestaat in feite uit een “kaartenbak” van mensen die op welke manier dan ook interesse hebben om met vernieuwend theater bezig te zijn. Zo zijn er naast uiteraard (amateur)toneelspelers, ook scenarioschrijvers, licht- en geluidstechnici en kostuum- en decorontwerpers actief binnen het collectief.

Contactinformatie:
Organisator: Theatercollectief Hoeksche Waard
Website:www.theatercollectief.nl


Deel dit bericht met je vrienden!