logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
15jan 2013

Politieke café PvdA Binnenmaas in 's-Gravendeel

Dinsdag 15 januari 2013 vanaf 19:30 uur.

Op 15 januari 2013 a.s. organiseert PvdA Binnenmaas voor de eerste keer in ’s-Gravendeel een Politiek Café om 19.30 uur in de kleine zaal van het” Partycentrum Concordia”, Doctor Bossersstraat 11.

Zoals u wellicht weet, streeft het college van Binnenmaas een vitaal kernenbeleid na. Maar aangezien B&W geen geld uittrekt om zelf een pilot voor een dorpsplatform te initiëren, een ideale gelegenheid overigens om de kernen  meer vitaliteit in te blazen, is de fractie van de PvdA Binnenmaas zelf maar begonnen om zo’n pilot in de zes woonkernen te starten in de vorm van een Politiek Café.

De aftrap van het eerste Politieke Café in Heinenoord vond  plaats in Sporthal  “de Tienvoet” in februari van dit jaar. Vanwege het succes volgde er tot aan het zomerreces nog een tweetal bijeenkomsten in de Sporthal. Dit vroeg om uitbreiding van onze pilot.
Westmaas, Maasdam en Puttershoek stonden resp. op 30 augustus, 12 november en 18 december jl. “in the picture”.

Als vijfde kern in de reeks is ‘s Gravendeel op 15 januari 2013 aan de beurt. Het motto van de avond zal zijn: “’s-Gravendelers, verenigt U!”.

Inleider Henk van Driel zal het belang van het verenigingsleven onder de aandacht brengen. Hoe kunnen we dit verenigingsleven nog meer laten bruisen?

Heeft u ideeën op dit gebied of wellicht op andere essentiële dorpszaken? Kortom…. Wat houdt u bezig in uw woonomgeving? Waar loopt u figuurlijk tegenaan? Heeft u hulp nodig van de fractie op welk terrein dan ook? Kom het vertellen!

Wij hopen samen met u een inspirerende avond te beleven. Als u uw eigen ‘zorgen’ meebrengt, zorgen wij voor een gratis eerste drankje.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: PvdA Binnenmaas


Deel dit bericht met je vrienden!