logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
12jan 2013

Jazz & Beyond presents: NEOBASH!

Zaterdag 12 januari 2013.

Een nieuw jaar en Jazz & Beyond knalt er meteen lekker in op zaterdag 12 januari 2013.

NEOBASH! is een high-energy mix van hiphop, jazz, funk, beats en dance. Op geheel eigen wijze worden elektronica en sounddesign verweven met dampende blazerpartijen, groovy baslijnen en dwingende drums. In de muziek transformeren hiphop beats tot jungle en dub step om net zo makkelijk over te gaan in high speed blazerthema’s met een jazz vibe. Deze organische mix van elektronica, raps en live bespeelde instrumenten is Neobash! Een trip die je moet ervaren om na te vertellen.

NEOBASH! is een initiatief van Wouter Wierda. Hij ziet NEOBASH! als een project waarin zijn muzikale skills als saxofonist, componist/arrangeur, sound designer en studio engineer bij elkaar komen.

Op het podium wordt Wouter Wierda vergezeld door MCs Master Surreal (Keynote Speakerz, Kyteman, Knobsticker) en King Jule (Ink Warriors, Kyteman’s HipHop Orchestra). De live drums worden gespeeld door Hardy Fischötter, een sensatie op het gebied van groove drumming. Gregor Sonnenberg is een aanstormend talent op basgitaar en is de perfecte aanvulling op de ritmesectie van NEOBASH!. Toetsenist Maarten Helsoot  (oa. Michiel Borstlap, Sinas) staat bekend om de originele en vette sounds die hij weet te toveren uit zowel oude analoge apparaten als de nieuwste state-of-the-art keyboards.

Jazz and Beyond avonden brengt iedere 2de zaterdag van de maand een live programmering en DJ naar Dordrecht die jazz en aanverwante stijlen als Funk, Soul, Afrobeat, Latin en Pop mixen. De muziek is voor jong en oud, maar om voor de jongen mensen de drempel laag te houden is de entree prijs tot 25 jaar slechts 3,50 euro.

  • Jazz & Beyond presents: NEOBASH!
  • Zaterdag 12 januari '13
  • Deur open 21:30u
  • Aanvang 22:30u
  • Entree: 7,00 / 3,50 euro

Online

Jazz & Beyond is tegenwoordig ook te volgen via Twitter (@jazzandbeyond) en actief op Facebook via www.facebook.com/jazzandbeyond dus wil je volledig op de hoogte blijven, volg ons via Twitter en 'like' ons op Facebook.

Verwacht

  • 26-01-13 Jazzlab - Tom White Sessions (UK)
  • 09-02-13 Jazz & Beyond - Licks & Brains 'Buzzin'

Neobash!

Contactinformatie:
Locatie: Dordrecht
Organisator: Jazz & Beyond
Website:www.jazzandbeyond.nl


Deel dit bericht met je vrienden!