logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nieuwjaarsconcert Lions Club Hoeksche Waard'
11jan 2013

Nieuwjaarsconcert Lions Club Hoeksche Waard

Vrijdag 11 januari 2013 vanaf 20:15 uur.

Nieuwjaarsconcert in Strijen op vrijdag 11 januari 2013: ‘The sound of Broadway’

Twee orkesten,  het Rotterdams Studenten Orkest en het Rotterdams Jeugd Orkest  verzorgen het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert van de Lions Club Hoeksche Waard, dat op vrijdag 11  januari 2013 in de prachtige en sfeervolle Lambertuskerk in Strijen wordt gehouden.

De orkesten bestaan uit jeugdige muziekstudenten, die met passie en enthousiasme met elkaar muziek maken. Zij zullen  een programma spelen gebaseerd op Broadway  o.a. met muziek uit de Sound of Music, de West Side Story en nog veel meer.

Het concert begint om 20.15 uur in de Lambertuskerk in Strijen. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaartjes kosten € 19,50 en zijn te bestellen via www.lionsclubhoekschewaard.nl.  Na afloop van het concert biedt de Lions Club alle concertgangers een drankje aan in het naast de kerk gelegen centrum Salvatori.

Op deze avond hoopt de Lions Club een flink bedrag op te halen voor het Hoeksche Waardse goede doel, de Stichting Zomerkind (www.zomerkind.nl).

Vier moeders van meervoudig complexgehandicapte kinderen realiseren in Nieuw-Beijerland een kinderdagcentrum. Met als bijzonderheden: voldoende tijd, aandacht en kennis om deze bijzondere kinderen betere begeleiding en behandeling te bieden en geen overheadkosten.

Het ingezamelde bedrag zal worden vermeerderd door NSGK (Nederlandse Stichting voor het gehandicapte kind).

Groepsfoto RJO Jeugdorkest

Contactinformatie:
Locatie: Strijen
Organisator: Lions Club Hoeksche Waard


Deel dit bericht met je vrienden!